MEDIEBLOGGEN

Denne blog er ikke længere aktiv, da vi fremover skriver indlæg på www.mediacom.dk, hvor du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev.

mandag, november 13, 2006

Mediacom i cyberspace

Mediacom kan nu også rådgive kunder i den virtuelle verden.

Mediacom Norge har for nyligt oprettet vores første virtuelle mediebureau på secondlife.com. "Det giver os dels synlighed, men også en god føling med, hvad brugerne efterspørger i denne 'verden,'" siger Henrik Løwe.

Herunder kan læses pressemeddelelsen fra Mediacom i Norge:

Første mediebyrå i Second Life
Mediacom Interactive i Norge åpnet 2. november kontor i Second Life som første mediebyrå i verden. Second Life (SL) er en virtuell verden med 1,2 millioner innbyggere, der brukerne selv utformer innholdet. Innbyggertallet vokser med 10% pr måned og omsetningen av varer og tjenester har nå nådd 70 mill NOK pr måned.
To uker forut for vår etablering åpnet Reuters sitt kontor med den fiktive journalisten Adam Reuters som sjef. Leo Burnett har valgt SL som en møteplass for sine kreatører internasjonalt, slik at de kan teste ut ideer på hverandre.
For Mediacom Interactive dreier dette seg først og fremst om å forstå fremveksten av nye arenaer for kommunikasjon, der budskapet ofte vil måtte stå i et medium som enten er skapt eller vedlikeholdt av forbrukeren. Fra å være vant til å lage reklame som likes og huskes, må fremtidens kommunikatører skape reklame som velges. Dersom man ser på tiden folk bruker på ulike medier, ligger bruken av tradisjonelle nettaviser stabilt i antall minutter - selv om bruken av nettet har en kraftig vekst. Veksten finner vi blant annet i bruken av ulike former for sosiale nettverk, der også YouTube og MySpace hører hjemme.
Vår tilstedeværelse er bygget med hjelp fra det man kan kalle virtuelle snekkere fra Los Angeles og en del av briefen har vært å sette av plass til å gi noen av kundene våre synlighet i Second Life på en enkel måte. Ta kontakt med Ruben Søgaard dersom du synes dette virker interessant eller har andre spørsmål. Uansett vil du få tilbud om å ta del i erfaringene vi gjør oss på et senere tidspunkt.

1 Comments:

At 5:23 PM, Anonymous Anonym said...

Keep up the good work!

 

Send en kommentar

<< Home