MEDIEBLOGGEN

Denne blog er ikke længere aktiv, da vi fremover skriver indlæg på www.mediacom.dk, hvor du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev.

fredag, juni 01, 2007

Rejserelationer - DOPPLR

Af Annemarie Kirk

I forlængelse af
Tor Nørretranders Reboot åbningspræsentation med fokus på relationer var Matt Jones’ indlæg om en ny online rejseservice en oplagt forlængelse. Under overskriften ”Travel and Serendipity” gennemgik Jones tankerne bag den nye rejseservice og afsluttede med en demonstration af applikationen, som er på vej i beta.

Den nye rejseservice hedder
DOPPLR, og kort fortalt er DOPPLR en webservice, der lader folk lægge deres rejseaktiviteter online og se, hvad andre i deres DOPPLR-netværk har af rejseplaner. Dette betyder, at man potentielt kan planlægge at være i den samme by som andre folk i sit netværk på det samme tidspunkt, og dette kan spare både tid penge og skåne miljøet. Så fokus for denne service er byer, rejser og mennesker – mennesker og deres relationer.

En anden og måske mere simpel måde at beskrive DOPPLR på er kommet fra en blog: ”DOPPLR basically means more free beer.”

Og for de nysgerrige så forklarede Matt Jones begrebet ”serendipity” således: ”Serendipity” er som et lede i en høstak efter en nål og finde en gårdmandsdatter.

Jeg har fået adgang til DOPPLR, så hvis nogen gerne vil inviteres, kan de sende en email til mig:
annemarie.kirk@mediacom.dk

Etiketter: , ,